Velvet Divatház 2. évad 1. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Velvet Divatház 2. évad 1. rész

Velvet Divatház 2. évad 1. rész / Velvet s02e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Velvet Divatház 2. évad 1. rész film információk

Tartalom

A sorozat középpontjában a tekintélyes Velvet Divatház élete, jövőjének alakulása, ill. annak örököse, Alberto és a nála varrónőként dolgozó Ana szerelmi kapcsolata áll. A történet az ’50-es, ’60-as évek Spanyolországában játszódik; felvonultatja a kor ruhakreációit, de az időszak jellegzetes autóiban is gyönyörködhetünk.

Részletek

Velvet-Divatház-2-évad-1-rész
Velvet

Sorozat

Spanyolország
2013, 43"  |  Premier: 2013.09.04.
Dráma

Rendező: Carlos Sedes, David Pinillos
Forgatókönyvíró: Ángela Armero
Zene: Lucio Godoy
Szereplők: Paula Echevarría, Miguel Ángel Silvestre, Aitana Sánchez-Gijón, Manuela Velasco, Manuela Vellés, Marta Hazas, Javier Rey, Cecilia Freire