Victoria, a rabszolgák megmentője 1. évad 20. rész magyar szinkronos online epizód

Victoria, a rabszolgák megmentője 1. évad 20. rész

Victoria, a rabszolgák megmentője 1. évad 20. rész / Victoria, a rabszolgák megmentője 1x20 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Victoria, a rabszolgák megmentője 1. évad 20. rész film információk

Tartalom

A történet őszereplője Victoria, a fiatal márkiné, aki erősen különbözött a hozzá hsonló előkelő úrihölgyektől. Szoros barátságba került férje rabszolgáinak egy csoportjával, akik megmentették őt a haláltól és titkok árán óvták meg életét. Családja végül elszakította barátaitól és Spanyolországba száműzte őt, mert nem nézték jó szemmel, hogy a rabszolgákkal barátkozik.