Vikingek 4. évad 16. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Vikingek 4. évad 16. rész (feliratos) / Vikings s04e16 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Ragnar Lothbrok, a vikingek legnagyobb hőse elsőként hajózik nyugatra, és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar és társai már belefáradtak abba, hogy vezérük, Earl Haraldson parancsát követve minden évben keletre indulnak hódító körútjukra, ezért kiötölnek egy tervet, mellyel történelmet írhatnak.

Részletek

Vikingek-4-évad-16-rész-(feliratos)
Vikings

Sorozat

Kanada, Írország
2013, 44"  |  Premier (HU): 2013.09.13.
Dráma | Akció | Történelmi | Háborús

Rendező: Ken Girotti, Ciaran Donnelly
Forgatókönyvíró: Michael Hirst
Zene: Trevor Morris
Szereplők: Travis Fimmel, Clive Standen, Gustaf Skarsgård, Katheryn Winnick, Jessalyn Gilsig, George Blagden, Jefferson Hall, Maude Hirst, Alyssa Sutherland