Wolf Hall 1. évad 5. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Wolf Hall 1. évad 5. rész / Wolf Hall s01e05 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

1529-et írunk VIII. Henrik uralkodik Aragóniai Katalinnal oldalán, egyelőre még mindig fiú örökös nélkül. Már két éve kérleli a pápát, hogy bontsa fel a frigyüket, ám még mindig eredménytelenül. Wolsey kardinális a lord kancellár, Henrik helyettese, a Rómával való egyezkedések sikertelenségének súlya alatt kudarcot vall. És Henrik senkivel sem kíméletes, aki nem szolgálja érdekeit, és nem teljesíti elvárásait. 

Részletek

Wolf-Hall-1-évad-5-rész
Wolf Hall

Sorozat

Egyesült Királyság
2015, 360"  |  Premier: 2015.01.21.
Dráma | Történelmi

Rendező: Peter Kosminsky
Forgatókönyvíró: Hilary Mantel
Zene: Debbie Wiseman
Szereplők: Mark Rylance, Damian Lewis, Claire Foy, Thomas Sangster, Joss Porter, Bernard Hill, Hannah Steele, Jessica Raine, Edward Holcroft, Joel MacCormack