Zűrös viszonyok 2. évad 4. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Zűrös viszonyok 2. évad 4. rész

Zűrös viszonyok 2. évad 4. rész / Truth About Men s02e04 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Zűrös viszonyok 2. évad 4. rész film információk

Tartalom

Mads éppen összeköltözik barátnőjével, amikor elfogja a kétség: biztosan ezt akarta, s biztosan ez az élet értelme? Elkezdi keresni élete értelmét, s arra a következtetésre jut, hogy eddigi környezetében ezt úgysem találja meg, ezért felkerekedik és elindul. Vándorol mindaddig, amíg meg nem találja a boldogságot.

Részletek

Zűrös-viszonyok-2-évad-4-rész
Truth About Men

Dánia
2010, 91"  |  Premier: 2010.10.07.
Dráma | Vígjáték

Rendező: Nikolaj Arcel
Forgatókönyvíró: Rasmus Heisterberg
Zene: Asger Baden
Szereplők: Thure Lindhardt, Tuva Novotny, Rosalinde Mynster, Signe Egholm Olsen, Henning Valin Jakobsen, Karen-Lise Mynster, Hans Henrik Voetmann, Mads Reuther