Sorozatozz.hu

Érzelmek tengerén 1. évad 58. rész online

Sorozat: Érzelmek tengerén

A lejátszás elkezdéséhez kattints a videón található indítás gombra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod.

Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu oldalt.

Ha tetszett, amit láttál, oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.Deniz gondtalan életet él, megvan mindene: férj, gyerekek, vagyon, csodás otthon. El sem tudja képzelni, hogy ennek az álomnak vége szakadhat. Amikor a férje, Alihan elhagyja, nem tudja, hogy egy fiatalabb nő kedvéért szakított, ráadásul ebben Deniz barátnője is segítette. Az összetört Deniz kénytelen szembenézni a világnak azzal a felével, ahol a mindennapi betevő előteremtése is gondot jelent. Munkát keres, próbál új otthont teremteni, ám fogalma sincs, hogyan működnek a dolgok Isztambul szegénynegyedében. Így fordul elő, hogy a ház, amit bérel, nem a bérbeadóé, hanem a vidékről visszatérő Miraté, a jóképű, megbízható lóidomáré...

Írók: N/A
Színészek: Özge Özberk, Kutsi, Sabahat Kumas
IMDB pontszám: 4.4

További online sorozatok