Sorozatozz.hu

Hölgyek paradicsoma 3. évad 13. rész online

Sorozat: Hölgyek paradicsoma

A lejátszás elkezdéséhez kattints a videón található indítás gombra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod.

Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu oldalt.

Ha tetszett, amit láttál, oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.Émile Zola klasszikus regénye ezúttal újabb értelmezést és újabb helyszínt kapott. A helyszín az 1950-es évek Milánója, a divat fellegvára. Ide érkezik a szicíliai Castebuonoból a szép és temperamentumos Teresa Iorio, aki otthagyva a vidéki szegénységet és csalfa, de uralkodó vőlegényét, munkát és környezetváltozást keres a fejlett északi nagyvárosban. A nagybácsi szövetboltja, ahol ő is segíteni szeretett volna, a csőd szélén áll, vevői elmaradoznak, beszállítói elpártolnak a konkurenciához. Ráadásul Vincenzo nagybácsit le is tartóztatják, azzal vádolva, hogy felgyújtotta a szomszédos nagyáruház, a Hölgyek paradicsoma furgonját.

Írók: Anna Mittone, Cristiano Testa
Színészek: Alessandro Tersigni, Roberto Farnesi, Vanessa Gravina
IMDB pontszám: 7.5

További online sorozatok