Kisvárosi gyilkosságok (A Midsomer gyilkosságok) 16. évad 4. rész online

Kisvárosi gyilkosságok (A Midsomer gyilkosságok) 16. évad 4. rész

Kisvárosi gyilkosságok (A Midsomer gyilkosságok) 16. évad 4. rész / Kisvárosi gyilkosságok (A Midsomer gyilkosságok) teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videó alatt lévő Video megtekintése gombra, azt követően megjelenik a teljes videó.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé sorozatozz.hu oldalt.
Ha tetszett, amit láttál, oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Tartalom

A Kisvárosi gyilkosságok egy olyan sorozat, amely napjaink Angliájának gyönyörű vidéki környezetében játszódik tele színes egyéniségekkel és intrikával. A város nem éppen átlagos lakói között találhatjuk a nyugodt és összeszedett bűnüldöző, Barnaby főfelügyelőt és fiatalabb, lassabb asszisztensét, Troy őrmestert. Összetett gyilkosságoknak kell a végére járniuk ebben a csipkefüggönyös, tökéletesre nyírt pázsitú kisvárosban, Midsomerben. Úgy tűnik ez a vidék több gyilkos pszichopatának ad otthont, mint a legrosszabb városi gettó.

Részletek

Angol cím: Midsomer Murders 16. évad 4. rész
Írók: Caroline Graham
Színészek: John Nettles, Jane Wymark, Barry Jackson, Jason Hughes
IMDB pontszám: 7.7